What's in it for me?

I Ungdommens Teater bestræber vi os for at give vores medlemmer masser af mulighed for at mødes og lave teater. Vi afholder derfor, foruden vores produktioner med forestillinger, bl.a. medlemsaftner, improaftner, kurser og meget mere.

De der penge?

Ungdommens Teater vil gerne lave teater i topklasse, men vi vil først og fremmest være en forening hvor alle kan være med. Derfor kører vi en politik, hvor vi ganske vist har et kontingent, men hvis man ikke har mulighed for at betale det, betyder det ingenting. Vi vil først og fremmest gerne have at alle har mulighed for at være med!

Kontingent er fastsat til 75 kr. om året for almindelige medlemmer og 100 kr. om året for støttemedlemmer og det opfordres at man betaler i løbet af efteråret, men man har altid mulighed for at betale eller donere penge til foreningen.

Hvordan betaler jeg?

Hvis du har interesse i at bidrage økonomisk til Ungdommens Teater, i form af at betale kontingent, kan du gøre følgende: 

Overføre til foreningens konto på regnr: 9570 kontonr: 11588344.
Husk at påføre dit fulde navn ved overførslen.

Mobilepaye til Youssef A. Halabi, på tlf. 24438582.

Medlemstyper

Almindeligt medlem er medlemsskabet for alle der ønsker at spille teater, være med bag scenen eller på anden måde aktivt vil være en del af foreningen.

Støttemedlem er medlemsskabet for alle der ønsker at hjælpe foreningen økonomisk, men ikke har tid eller lyst til at være en del af produktioner.

Støttemedlemmer og almindelige medlemmer fungerer derudover på fuldstændigt samme måde. Alle har adgang til generalforsamlingen og alle andre arrangementer. Kontingent fastsættes af generalforsamlingen og der kan diferenceres i medlemsskabernes kontingent hvis dette ønskes.

Bliv medlem af Ungdommens Teater

Vi vil så gerne have flere medlemmer i Ungdommens Teater, så tøv ikke med at melde dig ind! Husk at kontingentet er frivilligt, selvom vi selvfølgelig gerne ser at du betaler, hvis du skulle have lyst :)

Du kan finde kontaktoplysninger på foreningens kassér her.

Almindeligt medlem
Støttemedlem