Bliv fast sponsor

Ungdommens Teater søger altid hjælp og støtte til det arbejde vi laver for og med unge mennesker. Kunne din virksomhed tænke sig at støtte et godt formål, vil Ungdommens Teater være meget taknemmelig!

Hvad får I ud af det?

Vi er meget fleksible og vil gerne forhandle hver enkelt sponsorat så alle får det bedste ud af det. Dog kan vi love nogle generelle ting:

  • Logo m. link på hjemmesiden
  • Logo i programmerne for de enkelte forestillinger

Hvad får vi ud af det?

Det er ikke givet at der skal være penge mellem os, selvom vi bestemt godt kunne bruge en stærkere økonomi. For det kan jo være at lige præcis din virksomhed har noget, som vi som forening kan nyde godt af - har du et forslag, så tøv ikke med at kontakte os!

Vi er som sagt villige til at lave en skræddersyet sponsoraftale for hver enkelt sponsor, så kontakt formand Youssef Halabi på tlf. 24438582 eller på info@ungdommensteater.dk og lad os se hvad vi kan stykke sammen - sammen!

Bliv forestillings-sponsor

Ligesom med de faste sponsorater er vores mål at lave skræddersyede sponsoraftaler der sikrer at alle parter føler de får noget ud af det - forskellen er blot at du med et forestillingssponsorat begrænser sig dig til én og kun én forestilling!